Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rövid frizura képes leírás - Frizura - légy egyedi.tlap.hu
részletek »

Rövid frizura - Frizura - légy egyedi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: frizura.tlap.hu » Rövid frizura
Keresés
Találatok száma - 5 db
23 fiatalos rövid frizura

23 fiatalos rövid frizura

Nincs nő, akinek ne állna jól a rövid haj, egyszerűen el kell találni a megfelelő formát, amely a leginkább kiemeli az arc szépségét. Következő galériánk reméljük ebben segítségedre lesz. Nézd végig a képeket és válaszd ki a neked tetsző frizurát.

Fiatalító viseletek nyárra

Fiatalító viseletek nyárra

Nyáron az ember könnyebben dönt a frizurájáról, és talán a meleg hatására is, de kedvet kaphat ahhoz, hogy hosszú fürtjeitől megszabaduljon. Ha jól választasz fazont, akkor nemcsak új külsőre tehetsz szert, de éveket fiatalíthatsz is magadon. A rövid haj amúgy is ezzel a hatással jár, de ez még fokozható.

Neked melyik való?

Neked melyik való?

Illik-e majd hozzád? Számíts rá, ha valahol megjelensz a vadiúj rövid frizuráddal minden figyelem feléd fordul, rengetegen fognak rádcsodálkozni. Sokan azt fogják mondani: Hú de remekül nézel ki, én is rövid hajat akarok! ugyanakkor lesznek olyanok is, akik megbotránkoznak, s esetleg a hátad mögött megjegyzik, hogy Mit művelt ez magával?. Mielőtt felkeresed a fodrászodat próbálj ki egy virtuális frizura szoftvert, hisz ezzel tesztelheted, hogyan fogsz majd kinézni a merész, új frizuráddal.

Rövid haj strandszezonra

Rövid haj strandszezonra

A vékony szálú haj nem feltétlenül ordítóan ritka, az viszont tagadhatatlan, hogy nehezen kezelhető. A soványka, erőtlen szálak sok időt és munkát igényelnek, míg összeáll belőlük egy mutatós frizura, ám esetükben még a legprofibb fésűforgatás sem jelent garanciát arra, hogy ellenállnak majd minden külső hatásnak, és nem esnek össze félúton, ha úgy tartja úri kedvük. Ha már feladtad a harcot lelapuló bozontoddal, és eltökélted, hogy megválsz az esetlen tincsektől, nem árt olyan rövid fazont választanod, mely kifejezetten a vékony szálú haj előnyeit erősíti.

Rövid trendi frizurák

Rövid trendi frizurák

Nagyon sok olyan frizurát mutat be az oldal, ahol rövid fazonú hajviseletet találhatunk, illetve néhány képen a haj már átmenetet képez a rövid és hosszú frizurák között. Ezek a félhosszú frizurák, melyeket van, aki egyik, van, aki másik kategóriába sorolja. Próbáld ki te is, hogy állna neked a rövid haj.

Tuti menü