Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mesterfodrászok - frizura mesterei képes leírás - Frizura - légy egyedi.tlap.hu
részletek »

Mesterfodrászok - frizura mesterei - Frizura - légy egyedi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: frizura.tlap.hu » Mesterfodrászok - frizura mesterei
Keresés
Találatok száma - 18 db
Brunda Éva

Brunda Éva

A frizurák kialakításánál számomra az a legfontosabb, hogy kizárólag személyiségre, egyéniségre szabottak legyenek. Olyanok, amelyek nemcsak széppé, de boldoggá is tehetik viselőjüket. Saját szalonomban dolgozom, ahol nincs bejelentkezés, mégis mindenki megtalálja a számára megfelelő időpontot. Mai napig a szakma szeretete, tisztelete vezet utamon, így tudásomat folyamatosan fejlesztem.

Dezamits Katalin

Dezamits Katalin

Azt gondolom, azon kevesek közé tartozom, aki megtalálta helyét és útját ebben a rohanó világban. Oldalam azért jött létre, hogy megismerhess,betekintést kapj eddigi munkáimból. Ha tetszenek az általam készített frizurák és bizalmat szavazol nekem, akkor közösen felfrissíthetjük a meglévőt, vagy egy teljesen új, merőben más frizurát kreálhatunk.

Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura és a smink teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. Ön... a legfontosabb... Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt!

Feigl Orsolya

Feigl Orsolya

1994-ben fejeztem be tanulmányaimat a Dallos Ida fodrászképzőben. Ezután Szűcs Lászlónál tanultam igazán meg, hogy miről is szól a fodrászat... Szakmai alázat, pontosság és elkötelezettség, őszinteség a vendégek iránt, ugyanakkor kreativitás és kihívás. Számomra az az igazi elismerés, amikor a vendégem azt mondja: Orsi, rád bízom magam, te jobban tudod mit szeretnék, mert mindig jó! Fontosnak tartom a szakmai hitelességet, ezért folyamatosan képzem magam. 2009 őszén átvehettem életem nagy álmát, a mesteroklevelet. Alapvetően fontosnak tartom a haj minőségének megóvását, megtartását, ezért kizárólag professzionális termékekkel dolgozom (Indola, Matrix, Selective Evo, Selective ammóniamentes hajfesték). 2010 nyarán vezettem be a Selective ammóniamentes termékeit. Azoknak ajánlom, akik különböző haj- és fejbőrgondokkal küzdenek, és a kíméletes megoldást választják, vagy akiknek nincs hajgondjuk, csak a minőséget választják. Gyakran kérdezik tőlem: mit szeretek a legszívesebben csinálni a hajjal? Én mindent, őszintén! Szívesen festek, vágok, melírozok, fésülök alkalmi frizurát, és persze szeretek átalakítani... Szeretem a kihívásokat, mert azoktól lehet fejlődni és mint tudjuk: VÁLTOZNI JÓ és szükséges...

Gábor István

Gábor István

Gábor István mesterfodrász vagyok, a Gábor Szalon tulajdonosa. Több, mint két évtizede kezdtem a pályámat, abban az időben, amikor megnyíltak a határok, és az addig elérhetetlennek hitt hajvágási, színezési technikák, frizura trendek, fodrász termékek egy csapásra áradtak be az országba. Mindebből nagyon sokat lehetett tanulni, s én ki is használtam a lehetőséget. A nyitottság és a folyamatos fejlődés igénye azóta is jellemez. (Szívesen teszek eleget fodrász-stylist, vagy oktatófodrász felkéréseknek, hogy megmutathassam azokat a technikákat, amelyeket magam is használok és jónak tartok.)

Hajas László

Hajas László

A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!

Ízisz Szépségszalon

Ízisz Szépségszalon

2009 márciusában nyitottuk meg családias hangulatú szalonunkat az Ízisz Szépségszalont. Kis csapatunk, nagy szeretettel, odaadó és hozzáértő munkával, kedves kiszolgálással várja vendégeit. Eddigi tapasztalatunk az, hogy aki egyszer betért hozzánk, nagy valószínűséggel visszajáró vendégünk lett. Vendégeink szerint ezt köszönhetjük a munkánk minőségének és nem utolsó sorban a kiszolgálásnak. Célunk az, hogy aki betér hozzánk, testileg, lelkileg megszépülve jókedvűen és elégedetten távozzon tőlünk.

Körző Krisztina

Körző Krisztina

1996 óta a szakma elhivatottja vagyok. Tanuló korom kezdeteitől magyar és számos európai országban megrendezett versenyen eredményesen szerepeltem. 1999-ben mestervizsgát tettem majd a szakmai ranglétrán haladva végül egy nemzetközi hírű fodrász hálózat szalonját vezettem. További szakmai lehetőségeket keresve 2001-ben megnyitottam első üzletem, ahol már tanulókat is oktattam/oktatok és foglalkoztattam/foglalkoztatok. Vendé gköröm igényeinek kielégítése mellett bemutató és oktató fodrászként is tevékenykedtem. Részt vettem hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken. 2005-ben új kihívásokat keresve megnyitottam komplett szépség szalonomat. 2005-ben megszületett kisfiam, akinek nevelése mellett a szakma elkötelezettjeként továbbra is tanulókat oktatok és felkészítem őket vizsgáikra, pályakezdőként pedig támogatom az első lépéseik megtételében és az egyre bővülő vendégköröm igényeit kiszolgálom. Divatbemutatókon és szépségversenyeken csapatommal készítjük el a modellek frizuráját. 2012-ben a Schwarzkopf Akadémián nemzetközi trénerek felkészitésével szaktanácsadó vizsgát tettem.

Naturális fodrászat

Naturális fodrászat

Arra törekszünk, hogy a vendég, amíg szalonunkban tartózkodik maradéktalanul érezze jól magát és amikor távozik, legyen tökéletesen elégedett elkészült frizurájával. A frizura stílusát természetesen a vendéggel közösen alakítjuk ki a saját egyéniségére szabott formával és színvilággal. Ma már nemcsak a táplálkozásban, kozmetikában, esetleg öltözködésben - de már a hajápolás területén is megjelentek és egyre nagyobb mértékben öltenek teret a naturális, vegyszermentes termékek használata. Szeretném figyelmükbe ajánlani a nálunk megvásárolható kiváló minőségű FUENTE hajápolási család termékeit. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hajápolási termékei egészséges megoldást nyújtanak érzékeny fejbőrű emberek számára. Elérhető áron az egészségért! Mi már ezzel dolgozunk! Természetes forrásból származó különleges hajápolási termékek. A FUENTE különleges, természetes alapanyagokból álló hajápolási, hajszínező, göndörítő és hajformázó termékeket gyárt és forgalmaz. Valamennyi termék a természet regeneráló erején alapul, ami a természetes eredetű aktív összetevőknek, és a laguna Fuente de Piedra területéről származó, ionokkal dúsított legtisztább forrásvíz-alapanyagnak köszönhető.

Hirdetés
Papasz Cili

Papasz Cili

Papasz Veronika Cecília mesterfodrász vagyok. Tanulmányaimat 1994-ben végeztem a Budapesti Fodrász Iskolában. Gyakorlati időmet Hajas László mesterfodrász szalonjában töltöttem. 2001-ben édesapám tanácsára, akit Papasz Vasziliosznak hívnak, elindultam első versenyemen. Az évek során számos hazai és nemzetközi versenyen indultam. Versenyzés után 2006-ban Sikeres mestervizsgát tettem.

Roder Andor

Roder Andor

Egy jó frizura és a megfelelő fodrászat megváltoztatja az életét. Változtassa meg frizuráját, hogy vidáman és magabiztosan teljenek a napjai. Ha úgy érzi, hogy a haja nem tökéletes, levágatná, befestetné, daueroltatná, melíroztatná vagy nem találta meg az igazi fodrászatot, akkor érdemes elolvasni és megismerni Roder Andor FigaRoder fodrászatának szolgáltatásait, tanácsait.

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

A Signora Szépségszalon a Szigetköz fővárosában található Mosonmagyaróváron, a Thermál Hotel területén, a termálfürdő bejáratánál. Kínálatában minden megtalálható, ami egy igényes szépségszalonhoz elengedhetetlen. A kozmetikában olyan világhírű és kiváló minőségű termékeket alkalmaznak, mint a Maria Galland Paris, a Payot Paris, a GIGI és a Joy Blasco. A fodrászatban új vágás- és melírtechnikákat ismerhetnek meg, melyeket az állandó továbbképzések alkalmával sajátítanak el a fodrászaik. Elsősorban a nagy népszerűségnek örvendő L?ORÉAL termékeket alkalmazzák utánozhatatlan ragyogó hajszíneivel, kitűnő dauervizeivel és professzionális hajápolási szereivel, melyek egyszerre varázsolják Önt vonzóvá és ellenállhatatlanná, anélkül hogy haja minőségében kárt tennének.

Tomin mesterfodrász

Tomin mesterfodrász

Az egészséges és szép haj kulcsa a megfelelő hajápolás. A legtöbb ember nem is tudja, hogy mennyi rossz szokással árthat a hajának. Meglepő, de a haj maga már nem él. Csak a haj gyökere, a hajhagyma része (amelyből kb. 100 000 van a fejbőrben) élő része a hajnak, amit nagyon vékony erek hálóznak be, és a bennük keringő vér táplál. A haj látható része nem élő anyag. Ezért is kell különösen odafigyelni a fejbőr ápolására. Egyes hajspecialisták szerint a fejbőr megfelelő masszírozása az, ami legfontosabb szempont a hajápolásban.

Tóth Lajos

Tóth Lajos

A 80-as évek elején nyitottam szalonomat. Azóta sok szakmai tapasztalattal és elismeréssel gazdagodtam. Munkánk során elengedhetetlen a megfelelő szintű szakmai továbbképzéseken, fórumokon és haj show-kon való aktív részvétel, az aktuális divat nyomon követése. de ez mit sem ér az egyénben lévő sajátosságok és pozitívumok felismerése a hétköznapi munkába. Reméljük szalonunkban tovább gazdagíthatjuk vendégeink ezen igényeit. Minden új tanítási évben várom a fodrász tanulók jelenetkezését!

Váczi Balázs Győrben

Váczi Balázs Győrben

Már gyerekkoromban kezdődött a szakma szeretete, igazából amikor pályaválasztásra került a sor nem is volt kérdés hogy a fodrász szakmát választom. 1999-ben végeztem kisebb nagyobb nehézségek árán. A szakma alapjainak elsajátítását, Antalics Gyöngyinek köszönhetem. Az iskola végeztével alkalmazottként kezdtem dolgozni Szilágyi Gábor szalonjában. Tőle is nagyon sokat tanultam, de közben kezdtem kialakítani a saját stílusomat. 2004-ben elvégeztem a mesterképzést, vállalkozóként és persze mesterfodrászként dolgoztam tovább. 2005-ben eljött az én időm sikerült megnyitnom saját szalonom a belváros szívében, és ezzel egy nagy álmom vált valóra. Viszonylag pici üzlet volt ez, de az enyém és ez volt a lényeg. Azóta már átköltöztem egy nagyobb szalonba, szintén a belvárosban, amit már egy teljesen új letisztult, modern stílusban rendeztem be. A szalonban ketten dolgozunk Pék Eszter kolleganőmmel aki technikus és a szalon hajszín specialistája. Hivatásunk a vendégeink maximális kiszolgálása, hogy a fodrásznál lét ne csak hajvágás hanem egy jó környezetben kellemesen eltöltött idő legyen. A fodrászat ma már nem csak hajvágásról szól, hanem a vendégek stílusához legjobban illő frizurát hozunk létre színben és fazonban egyaránt természetesen a legújabb trendek alapján.

Vadon Zoltán

Vadon Zoltán

A tökéletességre való törekvés az ember alapvető szükséglete, mely által kimagasló és maradandó alkotásokat hoz létre. Alkotásokat, mely elgondolkoztat, megbabonáz és felemel. Alkotásokat, amik a halhatatlanság kiváltságát élvezik. Aki ilyen magasságokba vágyik, az tudja, hogy az alkotó útja hosszú és kimerítő, olykor verejtékes munkával kell megküzdenie a jutalmáért. De aki megküzdött érte, az tudja, a tökéletesség megszerzése nem lehetetlen, a tökéletességhez mindenkinek joga van.

Virág Viktória - hajhosszabbítás

Virág Viktória - hajhosszabbítás

Stúdiónk kizárólag európai hajakkal foglakozik melyek, osztályozottan, szálra húzva megvásárolhatóak üzletünkből copfban ill., tresszelten vagy tincsezve igény szerint. A hajat 5 cm-es hajhossztól már meg tudjuk hosszabítani és dúsítani. A hajhosszabbítás bármely technikával teljesen természetes frizurát eredményez.

Tuti menü