Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hosszú, félhosszú frizura képes leírás - Frizura - légy egyedi.tlap.hu
részletek »

Hosszú, félhosszú frizura - Frizura - légy egyedi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: frizura.tlap.hu » Hosszú, félhosszú frizura
Keresés
Találatok száma - 6 db
15 szexi bubifrizura

15 szexi bubifrizura

Régi beidegződésnek számít, hogy egy nő csakis hosszú hajjal lehet igazán nőies. Ám néha pont a fordítottja nyer igazságot. A gyönyörű amerikai topmodell, Arizona Muse szőke hajzuhataggal robbant be a divatvilágba, de kislányos külseje nem sok sikert hozott számára. Nyilván fiatal kora, babaarca és törékenységet sugárzó stílusa is rátett egy lapáttal arra, hogy beskatulyázzák a tiniket megszólító kampányokba, de így utólag visszatekintve talán a hosszú, szöszi frizura sem volt túl szerencsés választás számára.

Cikkek félhosszú frizurákról

Cikkek félhosszú frizurákról

Cikkek, képek, leírások gyűjteménye félhosszú frizurákról. Trendi, klasszikus, nőies fazonok a kevés hajtól a hullámosig számtalan tippel és képpel. Dús és ritka hajra, göndör és egyenes hajra egyaránt találhatunk trendi ötleteket.

Félhosszú divatos frizurák

Félhosszú divatos frizurák

Legyet göndör, egyen, hullámos, biztos, hogy félhosszú frizurát is lehet belőle készíteni. Ha gondolkodtál már azon, hogy kicsit rövidebbre vágasd hosszú hajad, akkor itt van néhány ötlet a rövidebb fazonra. Válaszd ki a formát és tedd egyedivé stílusod.

Hosszú hajak galériája

Hosszú hajak galériája

Válaszd ki a képek közül, amelyik tetszik és próbálj ki valami újat, egyedit. Ha nem szeretnéd levágatni hajad rövidre, akkor fesd be, hogy új arcodat mutathasd meg a világnak. Próbáld ki az egyenest, ha eddig göndör volt a hajad, és a göndört, ha eddig egyenes tincsekkel mutatkoztál.

Képgaléria hosszú frizurákból

Képgaléria hosszú frizurákból

Itt nagyon sok fotó segít abban, hogyha hosszú a hajad, ki tudd választani azt, amelyik frizurát a legjobban szeretnéd viselni magadon is. Többféle szín és típus közül lehet kiválasztani a legalkalmasabbat. A képet csak ki kell nyomtatni és el kell vinni a fodrászhoz, aki elkészíti a megálmodott frizurát.

Nőies hosszú frizurák

Nőies hosszú frizurák

Kétségtelen, hogy a hosszú haj a legnőiesebb, és valószínűleg a legtöbb pasi erre szavazna, ha megkérdeznék. Ez persze nem azt jelenti, hogy a rövid vagy a félhosszú frizura ne lehetne szexi. A hosszú haj igényli a legtöbb ápolást, és nem is nő meg egy perc alatt, mégis megéri a fáradságot. Az oldalon bemutatjuk a legnőiesebb hosszú frizurákat, a képeket akár a fodrászodhoz is elviheted.

Tuti menü