Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajfesték, hajszínező márkák - frizura kellékei képes leírás - Frizura - légy egyedi.tlap.hu
részletek »

Hajfesték, hajszínező márkák - frizura kellékei - Frizura - légy egyedi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: frizura.tlap.hu » Hajfesték, hajszínező márkák - frizura kellékei
Keresés
Találatok száma - 9 db
Garnier

Garnier

Már több, mint 60 éve fejleszt a Garnier természetes összetevőkben gazdag, egyedülálló hajszíneket, amelynek jótékony hatását Ön is könnyen felfedezheti. A Garnier harmonikusan ötvözi az egyedi, kreatív színek világát az áttörő technológiai újításokkal. Bármilyen hajszínre is vágyik, legyen az intenzív, természetes, titokzatos vagy ragyogó, a Garnierrel megtalálhatja az igényének megfelelőt.

Hennaplus

Hennaplus

A henna nemcsak festék, hanem haj-ápolószer is egyben mivel gyógynövény. A henna növénynek két aratási ideje van: a nyári betakarításból származó kivonat nem színez, viszont erősíti, dúsítja, kondicionálja a hajat, és selymes fényt ad neki. Az őszi aratásból nyerik a hajszínezőt, amelynek alapszíne vörös. A különböző színárnyalatok eléréséhez természetes adalékanyagokat használnak. A színskála tartalmazza a szőke, világosbarna, sötétbarna, gesztenye, mahagóni, erős vörös, fekete színeket. Mivel a henna-festék természetes színezőanyagokból áll, minden hajmosásnál ennek egy része kimosódik, ezért két festés között érdemes a hajszínhez illő speciális színfelújító sampont és balzsamot használni.

Kallos

Kallos

Magyarországon és Romániában a Kallos márka piacvezető a professzionális hajápolási termékek szektorában. A Kallos termékek egyedülállóak Európában az ár-érték arány vonatkozásában. Új generációs termékeink mindig egy lépéssel az aktuális trend előtt vannak mind alapanyag minőség, mind design tekintetében. Folyamatosan megbízható minőségű, kiváló termékeket fejlesztünk egyedülállóan versenyképes áron. Üzleti partnereinkkel a hosszú évek alatt kialakult jó kapcsolat a megbízhatóságon alapul, célunk a vevőink magas színvonalú kiszolgálása, és a cégünk által nyújtott szervíz folyamatos fejlesztése. Különlegesen széles áruválasztékunk folyamatosan bővül a piac igényeihez alkalmazkodva. Cégünk filozófiája, hogy egyedi, kiváló minőségű, gyönyörű csomagolású versenyképes professzionális és közönség termékeket hozzunk létre.

Logona

Logona

A Logona növényi hajfestékek használatával haja egészséges, elevenen csillogó lesz, ragyogó árnyalataival kihangsúlyozza az Ön személyes karizmáját. A növényi hajfestékekkel árnyalhatják, vagy elmélyíthetik természetes hajszínüket, vagy egy egészen új színtónust adhatnak hajuknak. És mindezt anélkül, hogy vegyi úton beavatkoznának hajuk természetes struktúrájába.

LOréal

LOréal

A LOréal küldetése, hogy világszerte a legjobb kozmetikai készítményeket tegye elérhetővé mindenkinek, nőknek és férfinak egyaránt, mind minőségben, mind hatékonyság és biztonság szempontjából - olyan kozmetikumokat, amelyek válaszolnak szépséggel kapcsolatos végtelenül sokszínű igényeikre és elvárásaikra. Sikerünk egyik kulcsa mindig az innováció iránti elkötelezettségünk volt, minden területen: a disztribúció megújításában, a termékfejlesztésben, a munkaerő toborzásában.

Palette

Palette

Teljesen új tartós, ámulatba ejtő színt, tökéletes ősz takarást kölcsönözne hajának, vagy csak megváltoztatná hajszínét? A Palette termékválasztéka az Ön igényeit is ki fogja elégíteni. A Palette sikerei nagyban köszönhetőek a Schwarzkopf szakértőinek, akik kiváló kutatási eredményeikkel, magas szabványokkal, és innovációkkal támogatják a Schwarzkopf sikerét. Az elkötelezettség eredménye a nap mint nap elégedett fogyasztók generációi, akik megbíznak a Palette színeredményeiben.

Schwarzkopf

Schwarzkopf

Egyre több és több sztár mutatkozik barnán a műszőke helyett. Ne is csodálkozzunk, hiszen a barna haj elragadó. Feltárjuk az új barna hajszíneket és megmutatjuk milyen fajta hajápolástól lesz barna haja tele ragyogással. Garantáljuk, hogy ezek után megtalálja az Önnek megfelelő színárnyalatot. A szőke haj az életét is színessé teszi. Bárhová megy, a szőke haj sztárrá varázsolja. A szőke hajszín árnyalata akár karamell, hamvas, mindenképpen figyelembe kell venni a hajszín trendeket és a festett hajra vonatkozó ápolást. Hajszíntanácsainkkal segíteni szeretnénk abban, hogyan változtassa haját szőkére, hogy az igazán megnyerő képet biztosítson. A vörös hajat nem lehet elrejteni - és miért is tennénk? Fedezze fel az új vörös árnyalatokat. Megmutatjuk, hogyan ápolja festett haját, hogy haja meg tudja tartani a színt és ragyogó legyen. A színtanácsadás során megtudhatja, hogyan változtassa hajszínét vörösre. Sok árnyalata létezik a fekete hajnak. A hajszíntanácsadás során megmutatjuk a fekete érdekes árnyalatait és azt, hogyan érheti el ezeket. Bemutatjuk az új hajszín trendeket is. A fekete szépségek hosszantartóan elragadóvá tehetik hajukat megfelelő hajápolással.

Syoss

Syoss

Minden embernek megvan a saját természetes hajszíne. De hogyan jön létre a szőke vagy a fekete hajszín? A természetes hajszín függ a hajban lévő különböző pigmentek mennyiségétől. Minden hajszálban megtalálható a melanin 2 természetes típusának egyedi keveréke: barna/fekete pigmentek, amelyet eumelaninnak neveznek és a vörös/sárga pigmentek, amely a feomelanin. Ezeknek a pigmenteknek az arányától függ a haj egyedi természetes hajszíne: mélyfekete, világosbarna vagy szőke. A hajfestékek képesek megváltoztatni ezeket a pigmentkombinációkat és így más hajszínt adnak a hajnak.

Wella

Wella

Szenvedélyünk a haj. Mindig is az volt. Minden tettünk a fodrászat iránti szenvedélyünkből és az innovációból fakad. Minden bátor lépésünket hozzád hasonló, szenvedélyes profikkal tesszük. Minden közös cselekedetünkkel hozzájárulunk a naponta átélt hajdiadal pillanataihoz.

Tuti menü