Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Frizura különleges alkalmakra képes leírás - Frizura - légy egyedi.tlap.hu
részletek »

Frizura különleges alkalmakra - Frizura - légy egyedi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: frizura.tlap.hu » Frizura különleges alkalmakra
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alkalmi frizurák

Alkalmi frizurák

A Tiszaparti Szépségszalonunkban 2010 óta igényes környezetben, színvonalas szolgáltatásainkkal várjuk szeretettel szépülni, kikapcsolódni és fiatalodni vágyó vendégeinket. esküvői és alkalmi frizurádat is elkészítjük, ha szeretnéd. Válaszd ki kép alapján, melyik tetszik és mi valóra váltjuk.

Blog az esküvői frizurákhoz

Blog az esküvői frizurákhoz

Ha még nem volt olyan alkalom az életedben, amikor tökéletesen akartál kinézni, akkor az esküvőd biztosan az a nap lesz. Segítségül létrehoztuk ezt az esküvői frizurákat bemutató blogot. Reméljük, hogy sokaknak tudunk majd ötleteket adni a nekik legmegfelelőbb esküvői frizura és kiegészítők kiválasztásában. Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz!

Esküvői frizurák

Esküvői frizurák

A frizura képek menüpontban menyasszonyi frizura, örömanya, koszorúslány és vőlegény frizurákat mutatunk be az összes hajtípusra és hajhosszra. A portál elsősorban leendő menyasszonyok és családtagjaik, barátaik részére készült. Ha még nem tudod, milyen frizurát szeretnél esküvőre, itt kiválaszthatod.

NICE Szépségszalon

NICE Szépségszalon

Menyasszonyok részére: vannak különleges alkalmak az életben, amikor a frizurának is különlegesnek, a megszokottnál ünnepibbnek, eredetibbnek kell lennie. Ilyenek az esküvők is. Bátran mondhatjuk: a szakma ezen területén is minden igényt kielégítő, professzionális tudással bírunk. A legegyszerűbb kontytól a legkülönlegesebb hajkölteményig bármit elkészítünk, ahogy azt az adott alkalom megkívánja. Szükség esetén sminkest is tudunk biztosítani. nem kell a szalonba jönni, mi saját otthonában is elkészítjük a frizuráját és sminkjét, sőt a többi családtag megszépítéséről is gondoskodunk. Akár hónapokkal előre előjegyzést vállalunk frizurára, sminkre, Budapesten és vidéken egyaránt. Mindenben a kedves menyasszony és családja segítségére vagyunk, hogy a nagy napon tökéletes legyen az összkép, és felejthetetlen maradjon mindenki számára az esemény. Alkalomra: vannak különleges alkalmak az életben, amikkor a frizurának is különlegesnek, a megszokottnál ünnepibbnek, eredetibbnek kell lennie. Ilyenek a farsangi-, szilveszteri-, szalagavató bálok, és egyéb rendezvények. Alkalmi frizurák és sminkek készítése igény szerint a szalonban és azon kívül, díszítőelemek hozzáadásával. Előzetes megbeszélés alapján próbafrizurát és sminket készítünk.

Szerelempark

Szerelempark

Még nem tudod, miéyen frizurát szeretnél esküvőre vagy esetleg más alkalomra? Ezen az oldalon rengeteg fotó segít abban, hogy megtaláld a tökéletes frizurát, ami tetszik és illik hozzád. Igazi ötlettár romantikus szerelmeseknek.

Tuti menü