Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrász kellékek, boltok - frizura képes leírás - Frizura - légy egyedi.tlap.hu
részletek »

Fodrász kellékek, boltok - frizura - Frizura - légy egyedi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: frizura.tlap.hu » Fodrász kellékek, boltok - frizura
Keresés
Találatok száma - 15 db
Alfaparf

Alfaparf

Az Alfaparf professzionális hajápolási termékek és fodrászati anyagok megvásárolhatók területi képviseleteinknél és Hair-Line területi képviselőinknél. 1993-ban, magyarországi kisvállalatként indulva nem volt könnyű dolgunk a nagy multinacionális cégekkel és már befutott vállalkozásokkal szemben, hiszen minden tapasztalat nélkül vágtunk bele a szépségipar meghódításába, de legalábbis egy szeletének térnyerésébe. Apránként, a fodrászokat-kozmetikusokat személyesen megszólítva haladtunk, ezáltal megismerve mindenkit, legfőképpen a munka mögötti embert, a termékek felhasználóját. Erényünknek tartjuk, hogy ezt a jól bevált szokásunkat mind a mai napig őrizzük, hiszen honnan máshonnan kaphatnánk biztosabb visszajelzéseket munkánkkal, és az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, mint tőlük.

Alveola

Alveola

16 évvel ezelőtt az Alveola Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi, kategóriájukban egyedülálló termékekkel segítse a kozmetikusok mindennapi munkáját. Célunk partnereink minden igényt kielégítő, magas minőségű kiszolgálása, meghatározó pozíciónk megőrzése és a vezető szerep betöltése a professzionális piacon.

Capelli webshop

Capelli webshop

Az 1992-ben alapított családi kisvállalkozásból 1996-ban alakult meg a Capelli Kft. Már a családi kisvállalkozásban is a szakma iránti hűség és a szakma fejlesztése, a szakemberek folyamatos képzése volt a meghatározó vezérelv. Majd 1996-ban ezt továbbfejlesztve és kilépve az Észak-Kelet Magyarországi régióba, üzletkötők segítségével fejlesztettük a régió fordász, hajgyógyász, kozmetikus, műkörömépítő és masszőr szakembereink tudását és javítottuk az ellátásukat.

Európai póthaj olcsón

Európai póthaj olcsón

Okleveles hajhosszabbító vagyok, Szigetszentmiklóson dolgozom egy fodrász szalonban és minőségi hajhosszabbítást, hajdúsítást vállalok az általad választott technikával akár 24-óra alatt. Az általam használt és az oldalamon is megrendelhető festhető, vasalható, formázható európai hajak nem gubancolódnak, sokáig megőrzik szépségüket és természetességüket. Miért várnál éveket mikor pár óra alatt is gyönyörű hosszú hajad lehet? Minőségi hajhosszabbítás vállalok az általad választott technikával akár 24-óra alatt.

Fodrászcikk bolt

Fodrászcikk bolt

A legjobb fodrászkellék, kozmetika termék, a legalacsonyabb áron a forgalmazótól, lakossági és szakmai vásárlóknak, kereskedőknek, hogy pénze a legtöbbet érje! Termékkínálatunkban több minőségi kategóriát kínálunk, amelyek a szépségipai termékeket használók minden igényének megfelelnek.

Fodrászkellékek

Fodrászkellékek

Az oldalon minden olyan termék megtalálható, amire egy fodrásznak szüksége lehet a munkájához. Professzionális hajfestékek segítségével teheted még színesebbé a hajad. Nemcsak hajápolási termékek között lehet böngészni, hanem a legnagyobb kozmetikai márkák termékei is megvásárolhatók széles választékban.

Fodrászszék

Fodrászszék

Cégünk 2004 óta professzionális szépségápolási termékek népszerűsítésével és árusításával foglalkozik. Webáruházunkban masszőr, fodrász, kozmetika, műköröm, kéz- és lábápolás alapanyait és kellékeit, valamint a szalonberendezést forgalmazunk. Fodrász vásárlóink világ- és magyar márkák közül egyaránt válogathatnak.

Frizura, fodrászcikk webáruház

Frizura, fodrászcikk webáruház

Csak a legjobbak! Termékeink kizárólag a legmagasabb bio technológiát használó, Európa legnagyobb szakmai múlttal rendelkező gyártóitól származnak. Célunk hogy a magyar fodrászok és lakossági felhasználók valóban csúcsminőségű termékekkel dolgozhassanak, magyar árakon, és ezt bármikor megrendelhessék.

GCO Hair

GCO Hair

Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek, de a még megfizethető árakon! Forgalmazott termékeink alapanyagai, összetételük, kialakításuk garantáltan minőséget képviselnek. Fodrászkellékek forgalmazása mellett tevékenységi körünkbe tartozik még az üzletviteli tanácsadás fodrászszalonok, fodrászvállalkozók, kereskedések számára kül- és belföldön szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján. További tevékenységi körünk, szakmai szemináriumok-, rendezvények szervezése, termékbevezetési kampányok megtervezése, referenciafilmek megtervezése, elkészítése.

Hirdetés
Hair Grónai

Hair Grónai

Cégünk, mely több, mint húszéves tapasztalatokra építve kisvállalkozásként indult. Napjainkra, mint családi vállalkozás Magyarország egyik piacvezetőjévé vált. Fő tevékenységünk műanyag alapú hajkefe, fésű gyártása, műanyag, fém és természetes alapú haj- és testápoló termékek forgalmazása. Termékskálánkat folyamatosan bővítjük szem előtt tartva a fogyasztók egyéni igényeit és a divat változásait. Piacismereten alapuló kis- és nagykereskedelmi értékesítésünk és marketing-filozófiánk lehetővé tette, hogy egész országra kiterjedő kereskedelmi hálózattal rendelkezzünk. Ennek biztosítéka, hogy korszerű járműparkunk az írott és elektronikus úton történő rendelkezéseket 72 órán belül teljesíteni tudja. Katalógusunkban bemutatjuk termékskálánkat utalva azok ideális felhasználási területeire.

Hair Shop

Hair Shop

A lakossági hajfestékekkel szemben a professzionális hajfestékek gyakorlott kezekben pontosan olyan árnyalatú, fényességű, színmélységű, hamvasságú hajszínt eredményeznek, melyet előtte megálmodtál magadnak. Az ár tekintetében vannak rendkívül kedvező árú, és drágább termékek is, azonban ezek között nyilvánvalóan minőségbeli különbségek tapasztalhatóak.

Hajvarázs

Hajvarázs

Fodrásza professzionális hajápoló szerekkel dolgozik, így már ismeri ezeket a fantasztikus termékeket? Szeretné otthon is kényeztetni magát velük? Webáruházunk ebben kíván Önnek segítséget nyújtani. Bízunk benne, hogy termékpalettánk, áraink, akcióink és szolgáltatásaink egyaránt elnyerik tetszését.

Hullám - frizura

Hullám - frizura

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz megismerheti termékeinket és azok árait. A feltüntetett árak a lakossági árak. Amennyiben Ön szakember - azaz fodrász, kozmetikus, manikűrös, műkörmös és masszőr - úgy Önt kedvezményes árak illetik meg.

Szépségcikk

Szépségcikk

Cégünk, a Szendrei Kft, fodrászcikkek, kozmetikumok, műkörmös alapanyagok és az ezekhez kapcsolódó bútorok és gépek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik immár 15 éve. A cég 1995-ben alakult egyszemélyes vállalkozásként. A kedvező piaci feltételek és a vevőorientált üzletpolitika révén 2001-ben megalakult a Kft., amely jelenleg 4 megyében (Heves-, Nógrád-, Borsod-Abaúj-Zemplén- és Jász-Nagykun-Szolnok Megye) rendelkezik kiskereskedelmi egységekkel.

Szépségszakma

Szépségszakma

Az oldal valóban széleskörűen átfogja a szépségiparra jellemző témákat. Nemcsak vásárolni lehet az oldalon, hanem hasznos tanácsokkal is gazdagodhatunk. A legfrissebb pályázatokat is megtalálhatjuk, melyek a fodrászat, kozmetika, kéz- és lábápolás területét fedi le.

Tuti menü